Hvorfor vælge HD NordicTrees

Mange gode grunde til at samarbejde med HD NordicTrees.

De vigtigste grunde til, at du bør vælge os som samarbejdspartner er:

  • HD NordicTrees er ikke afhængig af at skulle afsætte udelukkende egen produktion, men kan agere frit og derved sikre såvel kunder som leverandører det optimale resultat.
  • HD NordicTrees´ grundlag er udelukkende at markedsføre juletræer og pyntegrønt. Vi arbejder med opgaverne hele året og tænker langsigtet.
  • HD NordicTrees har fra start sikret sig et solidt økonomisk fundament og vil investere i aktiv markedsføring af dansk produktion.
  • Hos HD NordicTrees lægger vi alle kræfter i at sikre såvel vores kunder som leverandører en høj kvalitet i arbejdet med produkterne.
  • Vi tilbyder dig en personlig betjening og vil gøre alt muligt, for at du bliver tilfreds.
  • Vi er specialister og søger en løsning tilpasset netop dit behov.
  • Vi værdsætter store som små ordrer og sætter en ære i at løse alle opgaver.

Vi er certificeret

Vi stræber efter at opretholde den størst mulige respekt for naturen gennem hele produktionen. Som grønne fagfolk med formålet at levere kvalitet er det naturligt for os at blive certificeret i henhold til GLOBALG.A.P. (GlobalGood Agricultural Practice), GRASP (GLOBALG.A.P. Risk Assessment on Social Practice) og Label Rouge (The Red Label). Dette holder os blandt andet til en høj standard for bæredygtig produktion med en ansvarlig social praksis, reduceret belastning af miljøet samt juletræer af overlegen kvalitet.

Klik på et logo nedenfor for at se vores certifikat.

GLOBALG.A.P. standard sikrer, at belastningen på miljøet reduceres, dvs. med en absolut minimal brug af pesticider osv.

GRASP er en vurdering af den sociale praksis på plantagen, såsom specifikke aspekter af sundhed, sikkerhed og velfærd.

Label Rouge er et tegn på kvalitetssikring i Frankrig. Det bekræfter, at et produkt har et sæt egenskaber med et overlegen niveau i forhold til et lignende nuværende produkt.

Naturbaumsiegel er et tysk kvalitetsstempel, som beviser, at dyrkning er særligt miljø- og ressourcevenlig.