Du er her: Forside /
danish-production-world-class-quality-trees-655-120

Bliv leverandør til HD NordicTrees - en del af HedeDanmark

Vil du være sikker på at få afsat dine juletræer i fremtiden og få dine penge til tiden? Så er HD NordicTrees den rette samarbejdspartner. 

HD_NT_traestammer_rod_800x453
 

Gennem mange år med eksport af juletræer og pyntegrønt til vidt forskellige lande har vi opnået et unikt markeds- og branchekendskab. Det betyder, at vi kan garantere afsætningen af dine juletræer på de rette markeder til en konkurrencedygtig pris.

Få sikkerhed for afsætning og betaling
Vi ved, hvor vigtigt det er for dig som producent at have sikkerhed for at få dine penge efter leveringen af årets produktion. HD NordicTrees er en del af HedeDanmark a/s og dermed garant for, at du får dine penge til tiden.

Vi sikrer handelsprocessen for både køber og sælger ved altid at udarbejde skriftlige handelsaftaler, sådan at alle aftaler er veldokumenteret undervejs i processen.


Vi samarbejder allerede med en række gode, danske producenter, men er altid interesseret i kontakt med flere dygtige producenter af juletræer og pyntegrønt.

Kontakt os og hør mere om mulighederne
Har du spørgsmål eller ønsker en snak med os, er du meget velkommen at kontakte os. Find vores kontor eller kontakt en af vores medarbejdere direkte.

Original_Nordmann_logo_185

HedeDanmark er certificeret producent og forhandler af ORIGINAL NORDMANN.

GLOBALG.A.P. sikrer mulighederne for afsætning i et marked med stigende efterspørgsel efter bæredygtig produktion. 

© HD NordicTrees a/s | T: +45 57 86 09 35 | CVR 27623549 | Email | Cookies og privatlivspolitikker