Du er her: Forside /
danish-production-world-class-quality-trees-655-120

Bliv leverandør

HedeDanmark – en sikker samarbejdspartner.
Vil du være sikker på at få afsat dine juletræer i fremtiden og sikker på at få dine penge til tiden? Så er HedeDanmark den rette samarbejdspartner…

Gennem HedeDanmarks mange år i juletræs- og pyntegrøntbranchen har vi opnået et unikt branchekendskab. Det betyder, at HedeDanmark kan garantere afsætningen af dine juletræer på de rette markeder til en konkurrencedygtig pris.

Vi afsætter årligt omkring 600.000 juletræer og ca. 1.000 tons pyntegrønt til forskellige kundesegmenter i hele Europa, og vi har altid plads til flere dygtige producenter af juletræer.

Sikkerhed i handlen
Vi ved, hvor vigtigt det er for producenten at have sikkerhed for, at man får sine penge efter levering af årets produktion. HedeDanmark er, grundet sit mangeårige virke i branchen og sin solide økonomi, garant for penge til tiden.

Vi sikrer handelsprocessen for både køber og sælger ved altid at udarbejde skriftlige handelsaftaler, så alle aftaler er veldokumenteret undervejs i processen.

Vi er grundet vores store, solide netværk på kundesiden i stand til at indgå tidlige aftaler med producenter, der sikrer producenten afsætning af årets produktion, både nu og i fremtiden……!

Forpagtning eller langtidsaftaler
HedeDanmark indgår gerne forskellige former for længerevarende samarbejdsaftaler med producenter – herunder dyrkningsaftaler samt forpagtning af hele større juletræsplantager.

Der indgås gerne langtidsaftaler omkring afsætning, så du kan være sikker på afsætningen af dine juletræer i en længere periode, også når der kommer flere træer på markedet.

Med en langtidsaftale er man som producent fri for at bruge tid på at finde nye afsætningskanaler år efter år. Man kan som producent primært koncentrere sig om produktionen.

Få gavn af vores erfaring omkring dyrkning af juletræer, og lad os sammen optimere udnyttelsen af plantagerne til fulde.

Vi har indkøbere i hele landet, kontakt os nu, så kan vi mødes og tale om det… 

Original_Nordmann_logo_185

HedeDanmark er certificeret producent og forhandler af ORIGINAL NORDMANN.

GLOBALG.A.P. sikrer mulighederne for afsætning i et marked med stigende efterspørgsel efter bæredygtig produktion. 

© HD NordicTrees a/s | Sletvej 30, bygning N, 1. sal, 8310 Tranbjerg | Kirkebjergvej 7, DK-4180 Sorø | T: +45 57 86 09 35 | CVR 27623549 | Email | Cookies og privatlivspolitikker