Du er her: Forside /
danish-production-world-class-quality-trees-655-120

Pyntegrønt 

HD NordicTrees udbyder fra udvalgte arealer et bredt udvalg af pyntegrønt af flere arter. 

Pyntegrønt er udsøgte, afklippede dekorationsgrene fra specielt dyrkede arealer. Hovedproduktet er grene af Nobilis ( Abies Procera ) og Nordmann ( Abies Nordmaniana ), men tillige findes der i Danmark specialproduktion af flere farver af cypresser, cryptomeria, pinus m.fl.

Pyntegrønt dyrkes i Danmark i særligt anlagte plantager, hvor der er indarbejdet effektive systemer, hvorved grenene i efteråret høstes effektivt og leveres friskklippet til kunden.

Grenene klippes i plantagen, og råvaren bundtes normalt til 5 eller 9 kilo bundter, der pakkes på paller eller læsses løst på lastbil.

Råvare-sorteringer af pyntegrøntet 

varieties-christmas-trees

Nobilis sorteres i flere kvaliteter, der hver især er tilpasset krav fra vores kunder og de forarbejdere, der skal viderebearbejde produktet.

Vi tilbyder vores kunder i god tid forud for sæsonen at afstemme præcis de krav, der skal stilles i forbindelse med oparbejdningen af hvert parti. 

Færdigvareprodukter af pyntegrøntet

Pyntegrøntet anvendes til mange forskellig formål, herunder eksempelvis adventskranse, dekorationer, buketter, gravudsmykning m.v.

Vi viser her et par eksempler: 

© HD NordicTrees a/s | T: +45 57 86 09 35 | CVR 27623549 | Email | Cookies og privatlivspolitikker