HD NordicTrees - juletræer i høj kvalitet

HD NordicTrees

At levere den bedste kvalitet kræver stor erfaring, produktkendskab og vilje til at være bedst hver gang. HD NordicTrees udbyder store partier kvalitetsjuletræer fra produktion på de allerbedste lokaliteter i Danmark.

Vores speciale er dyrkning af Nordmann – Abies Nordmanniana – i højeste kvalitet, som dyrkes optimalt i det danske klima.

Et stærkt team

Når du handler med HD NordicTrees, er du sikker på at snakke med erfarne fagfolk gennem hele processen. Vi sidder klar til at behandle din henvendelse og besvare eventuelle spørgsmål.

Specialist i Nordmannsgran

Vores hovedprodukt er afskårne juletræer af arten Nordmannsgran, men vi udbyder også rødgran og andre arter. Kontakt os, så finder vi en løsning, der matcher dit behov.

Godkendt af fagfolk

Hos os er du sikker på at få en udsøgt kvalitet, som er svær at finde andre steder. Vi kalder det “HD NordicTrees Quality” – din garanti for et smukt, sundt og holdbart produkt i prima kvalitet.

Bæredygtighed og høj kvalitet

Vi leverer juletræer af højeste kvalitet fra bæredygtig produktion af Original Nordmann, GLOBALG.A.P. og vores nye NEW NORDIC CONCEPT.

Din garanti for sikker levering

HD NordicTrees er en del af HedeDanmark, der er Danmarks største virksomhed inden for det grønne område med en årlig omsætning på ca. 1,7 mia. kr.

Derfor kan vi altid garantere sikkerheden for din levering.

Vores produktion

HD NordicTrees a/s råder over store arealer med moderne juletræsproduktion på nogle af de bedst egnede lokaliteter i Danmark.