Vi vil kendes på den høje kvalitet

Hos HD NordicTrees ved vi, at kvalitet ikke kommer af sig selv.

Fælles for vores erfarne medarbejdere er en stor faglig viden og stolthed samt dyb respekt for det naturprodukt, vi arbejder med – en stolthed, som helst skal følge med helt ud på salgsstedet. Vi ved, hvad der skal til for at at levere et prima produkt, og hvad råmateriale, dyrkningssted og pasning betyder for slutproduktets farve, fylde og nålefasthed.

Når du handler med os, er du sikker på at få en udsøgt kvalitet, som er svær at finde andre steder. Vi kalder det “HD NordicTrees Quality” – et mærke som er din garanti for et smukt, sundt og holdbart produkt i prima kvalitet.

Vi står selv for udvælgelsen af de allerbedste produkter og leder mærkningen og kvalitetssikringen i hele processen fra produktion til levering af det færdige produkt.

Vi sikrer bl.a. følgende forhold:

  • Løbende kontrol af produktionsarealerne for at sikre, at kvaliteten lever op til vores krav
  • Kunden har altid adgang til at besigtige og kontrollere reserverede partier i god tid forud for fældningen/klipning
  • Korrekt sortering og mærkning i henhold til indgåede aftaler, udført af vores egne medarbejdere
  • Oparbejdning påbegyndes så sent som muligt forud for levering og under hensyntagen til, at hvert parti skal leveres i frisk tilstand
  • Oparbejdning sker efter gældende regler og under hensyntagen til, at der er tale om naturprodukter med begrænset holdbarhed