Vi sørger for, at julen kommer til tiden – hver gang

HD NordicTrees har gennem mange års tæt samarbejde med erfarne og anerkendte transport- og logistikvirksomheder opbygget et solidt og fintmasket net af samarbejdspartnere. Det gør, at vi hvert år er i stand til at distribuere juletræer og pyntegrønt til kunder i hele Europa.

Det er afgørende, at vores kunder kan stole på, at de har en leverandør, som kan levere til rette tid, på rette sted og i rette kvalitet og mængder.

Effektivt og gennemprøvet logistik

Ingen kæde er stærkere end det svageste led, og derfor arbejder vores egne medarbejdere kun sammen med faste og erfarne samarbejdspartnere. Så vi i fællesskab kan være med hele vejen; fra træet læsses hos nøje udvalgte producenter, til juletræerne leveres hos vores kunder. Gennem årtier har vi udviklet og gennemprøvet alt fra ordresedler og læsseplaner til pakning og pallestørrelser på lastbiler. Fordi vi ved, at kvalitetssikring og dokumentation for selv det mindste træ og den mindste detalje er vigtig, når kunder stiller krav om stor præcision og problemfri levering.

Juletræer

Vi synes ikke, der er nogen grund til at tage chancer – slet ikke midt i en travl juletid. Det gælder, uanset om vi handler med grossisten, som har fokus på en omkostningseffektiv løsning og ønsker juletræer leveret på CT-paller, eller butikskæden, som foretrækker en mindre og mere fleksibel løsning, hvor træerne er pakket på halvpaller eller på CC-containere i colli, der kan håndteres af medarbejdere i det lokale havecenter eller et mindre salgssted.

Samtidig er der fuld sporbarhed på vores leverancer. Hvert eneste træ registret med et unikt nummer, så det kan dokumenteres nøjagtigt, hvor det kommer fra. Træet kan således spores hele vejen fra plantagen til forbrugeren.