Salgsudstyr

Via vores forretningsforbindelser etableres gode forbindelser, hvor aktuelt gode tilbud på produkter såsom eksempelvis tilbehør til salgspladsen kan udnyttes til fælles fordele. Spørg os gerne, vi er altid friske på at løse alle opgaver inden for vores kompetenceområder!

Find skovudstyr fra vores kolleger fra HD 2412

HD 2412 fører et bredt udvalg af skovudstyr. Vi har samlet et udvalgt særligt til vores kunder her.

Nettragte

Find et bredt udvalg af nettragte til netop dine behov. HD 2412 fører nettragte i forskellige størrelser og med forskellige funktioner. 

Net til indpakning

Nettet til juletræer fås i størrelser fra Ø19-Ø120 cm, så der er også en størrelse, der passer til netop din juletræstragt. Find dit juletræsnet her

Etiketter

Du finder hos HD 2412 smalle og brede juletræsetiketter, sløjfeetiketter, ensfarvede etiketter, stribede etiketter, etiketter med snefnug og meget mere.

Spidsemaskiner

Med en juletræsspidser på din stadeplads kan du tilbyde dine kunder juletræer, som er spidsede og klar til at blive sat på en juletræsfod hjemme i stuen. 

Julemand

Få dine kunders opmærksomhed med en oppustelige julemand, der skaber synlighed i landskabet. Metalblæseren medfølger også.

Bannere

Med et banner kan du hjælpe kunderne til at finde vej til dine juletræer. Design dit eget banner eller køb et af HD 2412s salgsbannere

Øvrige

HD 2412 fører et bredt udvalg af produkter til forskellige behov. Find produkterne til netop dine behov på HD 2412s webshop allerede nu.

Kontakt HD 2412

Bliv klogere på, hvilke jordforhold der passer bedst til de forskellige provenienser og arter, samt hvordan det påvirker træets optagelse af næringsstoffer.

Juletræs salg