Salgsudstyr

Vores forretningsnetværk giver os mulighed for at etablere forbindelser, hvor gode, aktuelle tilbud på produkter kan udnyttes til fælles fordel, fx tilbehør til salgspladsen. Vi er altid klar på at løse alle opgaver inden for vores kompetenceområder - spørg os gerne.

HD 2412 – alt, der hører til en god jul

Det rette sortiment, det rigtige salgsudstyr og en passende mængde tilbehør. Det er nøgleord, når juletræer og pyntegrønt skal sælges – uanset om det sker fra en stadeplads, et byggemarked, et havecenter eller et supermarked. I samarbejde med vores kolleger i handelsvirksomheden HD 2412 kan vi tilbyde alt i tilbehør til din salgsplads. Uanset om du har behov for etiketter, juletræsfødder, net og tragte, eller du er på udkig efter dit eget juletræsbanner, en oppustelig julemand eller paller til juletræer. HD 2412 sælger og leverer et bredt udvalg af udstyr til brug for produktion og handel med juletræer, pyntegrønt og pottede juletræer.

Nettragte

Find et bredt udvalg af nettragte til netop dine behov. HD 2412 fører nettragte i forskellige størrelser og med forskellige funktioner. 

Net til indpakning

Nettet til juletræer fås i størrelser fra Ø19-Ø120 cm, så der er også en størrelse, der passer til netop din juletræstragt. Find dit juletræsnet her

Etiketter

Du finder hos HD 2412 smalle og brede juletræsetiketter, sløjfeetiketter, ensfarvede etiketter, stribede etiketter, etiketter med snefnug og meget mere.

Spidsemaskiner

Med en juletræsspidser på din stadeplads kan du tilbyde dine kunder juletræer, som er spidsede og klar til at blive sat på en juletræsfod hjemme i stuen. 

Julemand

Få dine kunders opmærksomhed med en oppustelige julemand, der skaber synlighed i landskabet. Metalblæseren medfølger også.

Bannere

Med et banner kan du hjælpe kunderne til at finde vej til dine juletræer. Design dit eget banner eller køb et af HD 2412s salgsbannere

Øvrige

HD 2412 fører et bredt udvalg af produkter til forskellige behov. Find produkterne til netop dine behov på HD 2412s webshop allerede nu.

Butik og webshop - find HD 2412 her

Vi har en stor butik med skovudstyr på Gl. Skivevej 91 i Viborg, hvor du kan komme og se vores udstyr, prøve tøj og få gode råd og vejledning.

T: 87 281 281
E: hd2412@hd2412.dk

Desuden har vores webshop åbent 24 timer i døgnet, 12 måneder om året.

Juletræs salg