Pyntegrønt

HD NordicTrees udbyder et bredt udvalg af pyntegrønt af flere arter fra udvalgte arealer.

Pyntegrønt er udsøgte, afklippede dekorationsgrene fra specielt dyrkede arealer. Hovedproduktet er grene af Nobilis (Abies Procera) og Nordmann (Abies Nordmaniana), men der findes tillige i Danmark specialproduktion af flere farver af cypresser, cryptomeria, pinus m.fl.

Pyntegrønt dyrkes i Danmark i særligt anlagte plantager, hvor der er indarbejdet effektive systemer, hvorved grenene i efteråret høstes effektivt og leveres friskklippet til kunden.

Grenene klippes i plantagen, og råvaren bundtes normalt til 5 eller 9 kilo bundter, der pakkes på paller eller læsses løst på lastbil.

Råvare-sorteringer af pyntegrøntet

Nobilis sorteres i flere kvaliteter, der hver især er tilpasset krav fra vores kunder og de forarbejdere, der skal viderebearbejde produktet.

Vi tilbyder vores kunder i god tid forud for sæsonen at afstemme præcis de krav, der skal stilles i forbindelse med oparbejdningen af hvert parti. 

Færdigvareprodukter af pyntegrøntet

Pyntegrøntet anvendes til mange forskellig formål, herunder eksempelvis adventskranse, dekorationer, buketter, gravudsmykning m.v.

Kontakt os

Skal du bruge pyntegrønt? Kontakt os allerede i dag, så står vi klar til at hjælpe og vejlede omkring pyntegrønt og juletæer.

Medarbejder samler pyntegrønt - HD NordicTrees