Juletræer i potte

Flere danske planteskoler og juletræsproducenter har specialiseret sig i også at producere juletræer i potter. En del endda sådan, at træet efter brug til udendørs dekoration vil kunne plantes i haven og med held leve videre.

Produktionen gennemføres ved, at de 3 - 4-årige planter sættes i potter, hvorefter de gror i potterne, indtil de tages op og sælges efter 3 - 4 år. Produktionen kræver særlige teknikker og erfaring, særligt når det drejer sig om Nordmannsgran, der har pælerod og derfor er svær at dyrke i potte.

Træerne leveres i 5, 7,5 eller 10 liter potter – alt efter størrelse. Ved levering er træerne pakket i net som ved almindelige juletræer.

Pottetræerne leveres på CT engangspalle, på cc container eller andre enheder efter aftale.

Nordmannsgran i potte

Pottedyrket Nordmannsgran udbydes normalt i højde 60 - 80, 80 - 100 og 100 - 120 cm. De 3 - 4-årige planter, der bruges til produktionen er ofte særligt udsøgte planter, hvorved det er muligt ret hurtigt at opnå det færdige resultat. 

Andre arter af pottedyrkede træer

Vi udbyder pottedyrkede træer af blågran (Picea Pungens Glauca), omorika (Picea Omorika), rødgran (Picea Abies) samt af andre arter alt efter det aktuelle udbud.