HD NordicTrees står for kvalitet og sikker levering

HD NordicTrees er et dansk baseret selskab, der udelukkende beskæftiger sig med salg af juletræer og pyntegrønt på det europæiske marked.

Vores hovedprodukt er afskårne juletræer af arten Nordmannsgran - Abies Nordmanniana, men udbyder også rødgran og andre arter.

Kvalitet med respekt for miljøet

Kvalitet med respekt for miljøet

Når du vælger os som leverandør, har du altid garanti for juletræer og pyntegrønt produceret på de bedst egnede lokaliteter i Danmark ud fra et erklæret mål om at levere kvalitet med respekt for miljøet.

Vores samarbejdspartnere er omhyggeligt udvalgt ud fra vores høje krav til kvalitet og pålidelighed. Det sikrer et slutprodukt, som vi kan stå inde for som fagfolk, og som du kan være stolt af at sælge i din forretning.

Personlig kundeservice fra start til slut

Hos os er den personlige kundeservice en af hjørnestenene i forretningen. Grundighed, fleksibilitet og faglig viden er vores vigtigste nøgleord, som præger alle led i værdikæden fra udvælgelse og skovning til logistik og levering. Vores mål er at gøre tingene lidt bedre og at levere et kvalitetsprodukt ud over det sædvanlige.

Stort bagland sikrer din levering

HD NordicTrees er en del af HedeDanmark, der med cirka 800 medarbejdere og en årlig omsætning på knap 1,7 mia. kr. er Danmarks største og ledende virksomhed inden for det grønne område. Når du handler med HD NordicTrees handler du dermed med en stor, international virksomhed, der garanterer sikkerhed for din levering.

Ring til os i dag og hør mere. 

Del denne