Om os

HD NordicTrees står for kvalitet og sikker levering. Vi er et danskbaseret selskab, der udelukkende beskæftiger sig med salg af juletræer og pyntegrønt på det europæiske marked.

Mange års erfaring og indsigt i alt fra produktionsmetoder, logistik, kvalitetsstandarder og ikke mindst et indgående kendskab til lokale præferencer gør, at HD NordicTrees kan tilbyde et bredt sortiment af juletræer og pyntegrønt af høj kvalitet fra Danmark til hele Europa.

Uanset om vores kunder efterspørger juletræer af det populære hovedprodukt Nordmannsgran (Abies Nordmanniana) eller arter som rødgran, ædelgran eller blågran m.fl., så står HD NordicTrees inde for, at alle træer er udvalgt efter strenge krav til kvalitet.

Vi vil kendes på den høje kvalitet

Fælles for vores erfarne medarbejdere er en stor faglig viden og stolthed samt dyb respekt for det naturprodukt, vi arbejder med – en stolthed, som helst skal følge med helt ud på salgsstedet. Vi ved, hvad der skal til for at at levere et prima produkt, og hvad råmateriale, dyrkningssted og pasning betyder for slutproduktets farve, fylde og nålefasthed.

Når du handler med os, er du sikker på at få en udsøgt kvalitet, som er svær at finde andre steder. Vi kalder det “HD NordicTrees Quality” – et mærke som er din garanti for et smukt, sundt og holdbart produkt i prima kvalitet.

Vi står selv for udvælgelsen af de allerbedste produkter og leder mærkningen og kvalitetssikringen i hele processen fra produktion til levering af det færdige produkt.

Vi sikrer bl.a. følgende forhold:

  • Løbende kontrol af produktionsarealerne for at sikre, at kvaliteten lever op til vores krav
  • Kunden har altid adgang til at besigtige og kontrollere reserverede partier i god tid forud for fældningen/klipning
  • Korrekt sortering og mærkning i henhold til indgåede aftaler, udført af vores egne medarbejdere
  • Oparbejdning påbegyndes så sent som muligt forud for levering og under hensyntagen til, at hvert parti skal leveres i frisk tilstand
  • Oparbejdning sker efter gældende regler og under hensyntagen til, at der er tale om naturprodukter med begrænset holdbarhed

Kvalitet med respekt for miljøet

Ansvarlighed er et nøglebegreb for os i HD NordicTrees. Når du vælger os som leverandør, har du altid garanti for juletræer og pyntegrønt produceret på de bedst egnede lokaliteter i Danmark ud fra et erklæret mål om at levere kvalitet med respekt for miljøet.

Vores samarbejdspartnere er omhyggeligt udvalgt ud fra vores høje krav til kvalitet og pålidelighed. Det sikrer et slutprodukt, som vi kan stå inde for som fagfolk, og som du kan være stolt af at sælge i din forretning.

Stort bagland sikrer din levering

HD NordicTrees er en del af HedeDanmark, der med cirka 900 medarbejdere og en årlig omsætning på godt 2,1 mia. kr. er Danmarks største og ledende virksomhed inden for det grønne område. Når du handler med HD NordicTrees handler du dermed med en stor, international virksomhed, der garanterer sikkerhed for din levering.

Ring til os i dag og hør mere. 

Personlig kundeservice fra start til slut

Hos os er den personlige kundeservice en af hjørnestenene i forretningen. Grundighed, fleksibilitet og faglig viden er vores vigtigste nøgleord, som præger alle led i værdikæden fra udvælgelse og skovning til logistik og levering. Vores mål er at gøre tingene lidt bedre og at levere et kvalitetsprodukt ud over det sædvanlige.

Dansk produktion – certificeret kvalitet i verdensklasse

Vi stræber efter at opretholde den størst mulige respekt for naturen gennem hele produktionen. Som grønne fagfolk med formålet at levere kvalitet er det naturligt for os at blive certificeret i henhold til GLOBALG.A.P. (GlobalGood Agricultural Practice), GRASP (GLOBALG.A.P. Risk Assessment on Social Practice) og Label Rouge (The Red Label). Dette holder os blandt andet til en høj standard for ansvarlig produktion med en ansvarlig social praksis, reduceret belastning af miljøet samt juletræer af overlegen kvalitet.

GLOBALG.A.P. standard sikrer, at belastningen på miljøet reduceres, dvs. med en absolut minimal brug af pesticider osv.

GRASP er en vurdering af den sociale praksis på plantagen, såsom specifikke aspekter af sundhed, sikkerhed og velfærd.

Label Rouge certifikat

Label Rouge er et tegn på kvalitetssikring i Frankrig. Det bekræfter, at et produkt har et sæt egenskaber med et overlegen niveau i forhold til et lignende nuværende produkt.

Naturbaumsiegel er et tysk kvalitetsstempel, som beviser, at dyrkning er særligt miljø- og ressourcevenlig.