Pyntegrønt

HD NordicTrees udbyder fra udvalgte arealer et bredt udvalg af pyntegrønt af flere arter.

Pyntegrønt er udsøgte, afklippede dekorationsgrene fra specielt dyrkede arealer. Hovedproduktet er grene af Nobilis ( Abies Procera ) og Nordmann ( Abies Nordmaniana ), men der findes tillige i Danmark specialproduktion af flere farver af cypresser, cryptomeria, pinus m.fl.

Pyntegrønt dyrkes i Danmark i særligt anlagte plantager, hvor der er indarbejdet effektive systemer, hvorved grenene i efteråret høstes effektivt og leveres friskklippet til kunden.

Grenene klippes i plantagen, og råvaren bundtes normalt til 5 eller 9 kilo bundter, der pakkes på paller eller læsses løst på lastbil.

Råvare-sorteringer af pyntegrøntet

Råvare-sorteringer af pyntegrøntet

Nobilis sorteres i flere kvaliteter, der hver især er tilpasset krav fra vores kunder og de forarbejdere, der skal viderebearbejde produktet.

Vi tilbyder vores kunder i god tid forud for sæsonen at afstemme præcis de krav, der skal stilles i forbindelse med oparbejdningen af hvert parti. 

Færdigvareprodukter af pyntegrøntet

Pyntegrøntet anvendes til mange forskellig formål, herunder eksempelvis adventskranse, dekorationer, buketter, gravudsmykning m.v.

Del denne