Logistik

Vi sørger for, at julen kommer til tiden - HD NordicTrees har gennem mange års tæt samarbejde med erfarne og anerkendte transport- og logistikvirksomheder opbygget et solidt og fintmasket net af samarbejdspartnere. Derfor kan vores kunder stole på, at de har en leverandør, som kan levere til rette tid, på rette sted og i rette kvalitet og mængder - hver gang.

Gennemprøvet logistik

Gennem årtier har vi udviklet og gennemprøvet alt fra ordresedler og læsseplaner til pakning og pallestørrelser på lastbiler - og der er fuld sporbarhed på vores leverancer. Hvert eneste juletræ er registret med et unikt nummer, så det kan dokumenteres, nøjagtigt hvor det kommer fra.

Vi synes nemlig ikke, der er nogen grund til at tage chancer – slet ikke midt i en travl juletid.

Juletræer

Det gælder, uanset om vi handler med grossisten, som har fokus på en omkostningseffektiv løsning og ønsker juletræer leveret på CT-paller, eller butikskæden, som foretrækker en mindre og mere fleksibel løsning, hvor træerne er pakket på halvpaller eller på CC-containere i colli, der kan håndteres af medarbejdere i det lokale havecenter eller et mindre salgssted.

Når træet er fældet og skal ud på sin rejse til kunden, sørger vi for at pakke det forsvarligt, så der passes godt på træerne for at undgå skader og spild. Desuden kan HD NordicTrees levere juletræer i bionedbrydeligt net, så der ikke blot passes på træet, men også på klimaet.