Nordmannsgran (Abies Nordmanniana)

Nordmannsgran er de mest populære juletræer i Europa og kommer oprindeligt fra Georgien og Tyrkiet.

Den smukke Nordmannsgran er det mest populære juletræ over hele Europa, og vi har specialiseret os i dyrkningen af denne sort.

Nordmanngran er hårdfør, men trives bedst i områder med mildt klima året rundt. Det danske kystklima er optimalt for dyrkningen. Når dyrkningsforholdene er gode, får træerne deres karakteristiske fyldige, dybgrønne og meget flotte bløde nåle. Derfor kan HD NordicTrees levere juletræer af en udsøgt kvalitet.

Samtidig er der vigtigt for os, at dyrkningen foregår i samarbejde med naturen. Vores produktionslinje er derfor optimeret til ansvarlighed fra frøet sættes i jorden til træet står hos kunden.

Kvalitet og sortimenter - Nordmannsgran (Abies Nordmanniana)

Vi udbyder tre unikke sortimenter samt specielle etiketter til Abies Nordmanniana for at give vores kunder et stort udvalg af muligheder uanset kravene. Alle sortimenter tilbyder den samme personlige kundeserviceoplevelse og kan leveres i store mængder.

Nordmannsgran - HD Nordic Excellent
Nordmannsgran - HD Nordic Classic
Nordmannsgran - HD Nordic Nature

HD Nordic Excellent

Et excellent juletræ af første klasse i en frisk grøn farve med tætte, symmetriske grene. Træet har mange internodie-grene og ensartet tæthed. Stammen er lige og placeret midt i træet. Bredden er mindre end træets højde og bredere end halvdelen af træets højde.  

HD Nordic Classic

Et populært, attraktivt og klassisk juletræ med en god form og stamme i midten af træet. Formen kan variere, og træet har typisk en grenkrans mindre, hvilket gør det efterspurgt af kunder, der foretrækker et regelmæssigt, men mere åbent træ. 

HD Nordic Nature

Et almindeligt, pænt og naturligt juletræ, der dog kan variere en del i form og fylde. Det rette valg, når der gerne ønskes mere uensartede partier af træer, hvor der for slutkunden altid er mulighed for at vælge netop dét træ, der passer til familiens smag.  

Private Label

Vil tilbyder naturligvis også, at vores kunder kan sætte deres helt specielle præg på deres juletræer med egne etiketter.

Med Private Label ønsker vi at give vores kunder mulighed for at tilpasse og udvikle egne koncepter. Det giver mulighed for at udvikle og skabe en selvstændig profil, når vores kunder skal præsentere og sælge juletræer - uansat om det er til et stort supermarked eller en lille stadeplads på det lokale julemarked.
 

Dansk produktion – certificeret kvalitet i verdensklasse

Vi stræber efter at opretholde den størst mulige respekt for naturen gennem hele produktionen. Som grønne fagfolk med formålet at levere kvalitet er det naturligt for os at blive certificeret i henhold til GLOBALG.A.P. (GlobalGood Agricultural Practice), GRASP (GLOBALG.A.P. Risk Assessment on Social Practice) og Label Rouge (The Red Label). Dette holder os blandt andet til en høj standard for ansvarlig produktion med en ansvarlig social praksis, reduceret belastning af miljøet samt juletræer af overlegen kvalitet.

GLOBALG.A.P. standard sikrer, at belastningen på miljøet reduceres, dvs. med en absolut minimal brug af pesticider osv.

GRASP er en vurdering af den sociale praksis på plantagen, såsom specifikke aspekter af sundhed, sikkerhed og velfærd.

Label Rouge certifikat

Label Rouge er et tegn på kvalitetssikring i Frankrig. Det bekræfter, at et produkt har et sæt egenskaber med et overlegen niveau i forhold til et lignende nuværende produkt.

Naturbaumsiegel er et tysk kvalitetsstempel, som beviser, at dyrkning er særligt miljø- og ressourcevenlig.