Årets juletræer er ikke truet af coronakrise

Pasningen af juletræer er ikke påvirket af coronakrisen, så kunder hos HD NordicTrees har ingen grund til at bekymre sig om kvaliteten af årets træer.

En lang række virksomheder oplever i øjeblikket store udfordringer på grund af den verdensomspændende corona-pandemi, der for mange brancher gør det svært at opretholde produktionen. De udfordringer gør sig dog ikke gældende for juletræsbranchen, der stort set er upåvirket af den globale sundhedskrise. 

"Almindeligvis tager vi rundt og besøger vores kunder i denne periode og evaluerer den seneste sæson, men på grund af corona-krisen har vi ikke mulighed for at møde op personligt. Derfor er nogle af vores kunder en smule bekymrede for, om sundhedskrisen påvirker plejen af årets juletræer. Men det har de altså ingen grund til," fortæller Michael Jørgensen, afdelingschef i HD NordicTrees, som leverer juletræer til hele verden.

Pasningen af juletræer er nemlig helt upåvirket af corona-pandemien og de restriktioner, der er fulgt i kølvandet på sundhedskrisen, og der vil altså blive leveret den fornødne mængde juletræer af samme kvalitet som altid. Det skyldes blandt andet, at plejeopgaverne i juletræsplantagerne foregår udendørs, og fordi tæt kontakt mellem mennesker ikke er nødvendigt.

"Vi overholder selvfølgelig de anbefalinger, som myndighederne kommer med i de tilfælde, hvor det er relevant, men det har det kun været i forbindelse med rejseaktivitet, så vi har måske lidt ekstra tid til at koncentrere os om pleje af træer nu, hvor vi ikke kan tage på kundebesøg," siger Michael Jørgensen.